19 de maig 2014

Miquel Àngel Violán i Toni Aira, ponents de la 3a Jornada de Comunicació Local 2.0

La 3a Jornada de Comunicació Local 2.0 ja té definit qui seran els encarregats de les ponències principals: Miquel Àngel Violan i Toni Aira. La Comloc 2.0 se celebrarà a l’Hotel Gran Claustre d’Altafulla el dissabte 18 d’octubre i tindrà per títol “Quan arriba la crisi”, amb l’objectiu de tractar aquest tipus de situacions en les administracions locals i les repercussions i la manera d’actuar-hi a les xarxes socials.

Miquel Àngel Violán és barceloní, periodista i escriptor, amb 36 anys d’experiència en el camp de la comunicació. Des de 1996 fins a començaments de 2008 va exercir el càrrec directiu de Director de Comunicació de la cadena RIU Hotels & Resorts, la 18a major cadena del món. Ja des de 1999 Violán s’ha dedicat també, a temps parcial, a la formació de comunicadors i ha impartit seminaris en tota Espanya. En l'actualitat és professor visitant i col·laborador, entre altres, de l’Institut d'empresa a Madrid, l’Escola d’Administració d’empreses a Barcelona, Col·legi de Periodistes de Catalunya. El disseny de plans de comunicació (externa i interna), oratòria, formació de portaveus i gestió de la comunicació de crisi constitueixen les seves especialitats professionals.  Llicenciat en Periodisme i Dret, MBA per ESADE, Violán està considerat un dels principals conferenciants d'Espanya sobre comunicació corporativa. Ha estat coach del pilot Jorge Lorenzo i forma en oratòria a persones amb projecció pública. És autor de El Mètode Guardiola: per què els líders amb sentit comú obtenen resultats descomunals (Planeta, 2010).

Toni Aira i Foix (Poblenou, Barcelona, 1977) és periodista, doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull i co-director i professor del Màster en Comunicació Política i Institucional de l’idEC-UPF. És professor a Facultat de Comunicació Blanquerna (URL), la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La seva tesi doctoral està dedicada a l’anàlisi de la influència de l’agenda mediàtica sobre les agendes política i pública. Col·labora en diversos mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, TV3, Onda Cero, TVE-Catalunya, El Periódico de Catalunya i RAC-1, entre altres. Ha escrit, entre d’altres llibres dedicats a l’àmbit de la comunicació política, Els spin doctors: com mouen els fils els assessors dels líders polítics (Columna, 2009). L’últim d’ells, Els guardians del missatge. Els professionals de la comunicació política (Trípodos, 2011).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada