16 de set. 2014

Programa de la Jornada ComLoc Altafulla 2014

III Jornada de Comunicació Local 2.0

“Quan arriba la crisi”Altafulla, 18 d’octubre de 2014
Hotel Gran Claustre


En la tercera edició de la Jornada de Comunicació Local 2.0 ens volem centrar en l’anàlisi de les situacions de crisi en les xarxes socials. Per fer-ho  comptarem amb especialistes, tècnics municipals, periodistes i polítics que usen les xarxes socials en el seu dia a dia. La jornada està dirigida especialment a professionals de la comunicació, tècnics municipals, responsables polítics i estudiants.Programa


9:00    Recepció i lliurament d’acreditacions

9:30    Obertura, a càrrec de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i el director de la jornada, JordiSalvat


9:45    Ponència 1: Miquel Àngel Violan
Comunicació de Crisi: pont sobre aigües turbulentes

10:45  Coffe breack

11:15  Ponència 2: Toni Aira
Els perfils 2.0 dels polítics quan són al govern

12:15 Píndola: Núria Escalona
Novetats a tenir en compte en les xarxes socials

12:35  Taula rodona 1: Com actuar en les organitzacions davant una crisi 2.0?

Araceli Fortuny, tècnica de gestió de Comunicació de la Diputació de Tarragona
Nereida Carrillo, doctora en Comunicació i Periodisme i professora de la URV
Núria Iglesias, cap de l'Àrea d'Informació i Comunicació dels Bombers de la Generalitat 
Josep Bertran, cap de Relacions Externes de Repsol a Tarragona
Cinta Olivan, tècnica Responsable de Comunicació Digital de l'Ajuntament de Tarragona

Modera: Esteve Giralt, vocal del Col·legi de Periodistes de Catalunya


14.00  Dinar de treball


16:00  Taula rodona 2:  Polítics en crisi

Carles Castillo, regidor de l’Ajuntament de Tarragona
Alejandro Fernández, diputat al Congrés i regidor de l’Ajuntament de Tarragona
Francesc Gras, periodista del Diari de Tarragona
Oliver Márquez, periodista de Tarragona Diari i Notícies TGN

Modera Toni Aira, periodista i doctor en Comunicació


17:30  Clausura, a càrrec de Francesc Farré, tinent d’alcalde de Comunicació d’Altafulla.Els ponents


Miquel Àngel Violan

Miquel Àngel Violán és barceloní, periodista i escriptor, amb 36 anys d’experiència en el camp de la comunicació. Des de 1996 fins a començaments de 2008 va exercir el càrrec directiu de Director de Comunicació de la cadena RIU Hotels & Resorts, la 18a major cadena del món. Ja des de 1999 Violán s’ha dedicat també, a temps parcial, a la formació de comunicadors i ha impartit seminaris en tota Espanya. En l'actualitat és professor visitant i col·laborador, entre altres, de l’Institut d'empresa a Madrid, l’Escola d’Administració d’empreses a Barcelona, Col·legi de Periodistes de Catalunya. El disseny de plans de comunicació (externa i interna), oratòria, formació de portaveus i gestió de la comunicació de crisi constitueixen les seves especialitats professionals.  Llicenciat en Periodisme i Dret, MBA per ESADE, Violán està considerat un dels principals conferenciants d'Espanya sobre comunicació corporativa. Ha estat coach del pilot Jorge Lorenzo i forma en oratòria a persones amb projecció pública. És autor de El Mètode Guardiola: per què els líders amb sentit comú obtenen resultats descomunals (Planeta, 2010).


Toni Aira


(Poblenou, Barcelona, 1977) és periodista, doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull i co-director i professor del Màster en Comunicació Política i Institucional de l’idEC-UPF. És professor a Facultat de Comunicació Blanquerna (URL), la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La seva tesi doctoral està dedicada a l’anàlisi de la influència de l’agenda mediàtica sobre les agendes política i pública. Col·labora en diversos mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, TV3, Onda Cero, TVE-Catalunya, El Periódico de Catalunya i RAC-1, entre altres. Ha escrit, entre d’altres llibres dedicats a l’àmbit de la comunicació política, Els spin doctors: com mouen els fils els assessors dels líders polítics (Columna, 2009). L’últim d’ells, Els guardians del missatge. Els professionals de la comunicació política (Trípodos, 2011).


Inscripcions

Envieu un correu electrònic a comloc.altafulla@gmail.com amb els vostres nom i cognoms, professió, empresa o si esteu a l'atur i lloc de residència. Per a més informació truqueu al telefon 977 65 29 23 o envieu un missatge a aquest correu electrònic.

Cost: 40 euros (35 euros en el cas d’estudiants i professionals a l’atur, presentant document acreditatiu) a través d’ingrés al  següent compte corrent: ES86-2100-1133-7402-0000-9110 a nom d’Ajuntament d’Altafulla. Heu d'indicar el vostre nom i cognoms quan feu l'ingrés i el concepte "Jornada Comunicació 2.0" i enviar còpia del rebut al correu electrònic comloc.altafulla@gmail.com. Teniu temps fins el 16 d’octubre. Si feu el pagament de la inscripció el 10 d’octubre o abans tindreu un descompte de 5 euros.  Places limitades.

El preu de la inscripció inclou el dinar de treball a l’Hotel Gran Claustre.


Director de la jornada: Jordi Salvat Rovira

Estem a:

Bloc: jornadacomunicacioaltafulla.blogspot.com
Facebook: Jornada Comunicació Altafulla
Twitter: @comlocAltafulla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada